Τρίτη, Ιουνίου 10, 2008

ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ!!!

Ένα φρικτό, ένα αποτρόπαιο θέαμα αντίκρυσαν σήμερον, 10 Ιουνίου 2008, οι οφθαλμοί των διερχομένων από το κέντρον των Αθηνών. Σύμφωνα με όλας τας ενδείξεις, ένα συνεργείο αποτελούμενο από ασύλληπτα μέλη της τρομοκρατικής οργανώσεως 17Ν, εγέμισε από τα ξημερώματα όλας τας κολώνας κατά μήκος της οδού Βασιλίσσης Σοφίας, με το αιμοσταγές σύμβολο των τρομοκρατών: Την σημαίαν-έμβλημα των δολοφόνων της 17Ν...

Η σημαία των τρομοκρατών κυματίζει δίπλα εις την γαλανόλευκον.
Σήμερα, 10/6/2008.

Σύμφωνα με όλας τας ενδείξεις, οι αιμοσταγείς και αιμοβόροι φονιάδες εγνώριζαν την επίσκεψιν εις την φιλτάτην ημών πατρίδα του βιετναμέζου προέδρου Νγκουγιεν Μινχ Τριέτ, και εκμεταλλευόμενοι την ομοιότηταν της βιετναμέζικης σημαίας με το απεχθές φλάμπουρον της εγχωρίου τρομοκρατίας, εγέμισαν το κέντρον των Αθηνών με το αιμοσταγές σύμβολόν των.

Μια παλαιότερη φωτογραφία, όπου κυριαρχεί το αιματοβαμμένο σύμβολο των ληστοσυμμοριτών της 17Ν.

Οι διερχόμενοι πολίτες, μόλις συνειδητοποιούσαν την βέβηλο πράξιν των τρομοκρατών, εσταυροκοπιούντο, λέγων ο ένας εις τον άλλον φράσεις όπως:
Και μη χειρότερα!
Σόδομα και Γόμορα!
Ήρθε το τέλος!
Ήρθαν τα ύστερα του κόσμου!
Που βαδίζομεν κύριοι?

και άλλας αναλόγου περιεχομένου φράσεις. Απαιτούσαν δε το άμεσον κατέβασμα των σημαιών-συμβόλων των φονιάδων της 17Ν.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, οι εν λόγω σημαίες θα έχουν αφαιρεθεί το πολύ έως αύριον.

2 σχόλια :

  1. Χα χα χα. Εύστοχο. Σαν να διαβάζω την έκθεση του του «στέητ ντιπάρτμεντ» (του 2008), για την τρομοκρατία: «η Ελλάδα είναι μια χώρα η οποία υποθάλπει τους τρομοκράτες της 17Ν». Και για του λόγου το αληθές θα λινκάρουν σε τούτο εδώ το μπλογ!!!! Μας εκθέτεις αγαπητέ!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωχ αμάν!!!!
    Πίκο, δεν το είχα σκεφτεί έτσι! :-(
    Λες να με διαβάσουν και να μας βομβαρδίσουν? :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si