Τετάρτη, Ιουνίου 25, 2008

ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΡΟΧΗ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΠΟΡΑ...
(προς συντρόφους, συντρόφιμους, συναγωνιστές και ομοδόξους)

Μάγκες και μόρτισσες, η χριστιανική θρησκεία δεν είναι συνολικά "εβραϊκή". Έχει και κατιτίς το γερμανοσουηδικόν μέσα της. Έχει και κατιτίς το ελληνο-ισπανικόν μέσα της. Έχει και κατιτίς το ιταλο-βραζιλιάνικον μέσα της.

Εν ουδενί τρόπω είναι συνολικά "εβραϊκή".
Έτσι και την ξαναπείτε συνολικά "εβραϊκή", υποπίπτετε σε αίρεση, και θα σας βάλω πιπέρι εις το στόμα! Στα ιεροεξεταστικά μβουνδρούμια θα σας μπουζουριάσω, μέχρι να εννοήσετε το λάθος σας και να μετανοήσετε εμπράκτως.

Χώρια που θα σας καταγγείλω και εις διεθνή φόρα και οργανιζμούζ, διότι επείσθην ότι έχετε άδικο! Ήτοι, εξέτασα το ζήτημα υπό το πρίσμα της μοναδικής αληθείας, το εδοκίμασα με την λυδίαν λίθον της μοναδικής διεθνώς περιφερομένης αληθείας, και απεφάνθην ότι έτσι και ξαναπείτε τη χριστιανική θρησκεία "συνολικά εβραϊκή", θα το φυσάτε και δεν θα κρυώνει!!!
Σας προειδοποίησα, και αμαρτίαν ουκ έχω. Στο εξής να αρχίσετε να μιλάτε για "ελληνοχριστιανισμό", αλλιώς θα βρείτε κακό μπελά! Εν ανάγκη, μιλήστε για "ρωμαιοχριστιανισμό". Μιλήστε για "καναδοχριστιανισμό".
Αλλά έτσι και μιλήσετε για "εβραιοχριστιανισμό", μαύρο φίδι που σας έφαγε!

Η παραπάνω επιφοίτηση της αληθείας, μου ήρθε καθώς ανεγίγνωσκα το εξής αρκετά προειδοποιητικόν ραπόρτο των Ελσινκιδών εις το κλείσιμον του οποίου εμπεριέχεται η απειλητική φράσις των ταγών της διεθνώς περιφερομένης αληθείας:
"Είναι βέβαια χαρακτηριστικό του πρωτόγονου αντισημιτισμού, που χαρακτηρίζει και μερικούς «δωδεκαθεϊστές», να αποδίδεται εβραϊκή καταγωγή σε κάθε άτομο του οποίου οι θέσεις ενοχλούν και, μερικές φορές, να χαρακτηρίζεται από αρχαιολάτρες η χριστιανική θρησκεία συνολικά ως «εβραϊκή»".


Διότι είναι πλέον καιρός κάποιος να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη. Εν ανάγκη εις την πρώτη δημοτικού, αλλά σε μια τάξη τελοσπάντων...
Το εν λόγω ραπόρτον μας προειδοποιεί δια το μέλλον που σας ετοιμάζουν οι ταγοί της διεθνώς περιφερομένης αληθείας, εάν συνεχίσετε τας ανοήτους αντισημιτικάς αναφοράς σας, και εάν συνεχίσετε τους εναγκαλισμούς με τους σκοταδιστάς και τους εχθρούς της ελευθερίας του λόγου.

Όχι κύριοι! Η διεθνώς περιφερόμενη αληθεία, απαγορεύει να ομιλείτε για "εβραιοχριστιανισμό". Κομμένα όσα ξέρατε.

Ήτοι, "σας κάνουν χάρη που σας ανέχονται" (και σας ανέχονται προσωρινά, μόνο για στρατηγικούς λόγους) οι ταγοί της διεθνώς περιφερομένης αληθείας. Όμως τους πνίγει το δίκαιον, και είναι θέμα χρόνου να σας βάλουν εν τω ντορβά, λύοντας τας σπονδάς.

Είπα και ελάλησα και αμαρτίαν ουκ έχω:
Όταν έλθει η αποφράς ημέρα που θα σας καταγγέλλουν, εγώ θα σας έχω ήδη προειδοποιήσει πως "ελευθερία ανάπηρη πάλι σας τάζουν".

(Σε συνέχεια του προηγουμένου ποστ "Τι θα γίνω όταν μεγαλώσω", σκέπτομαι σοβαρά και το ενδεχόμενο να ιδρύσω κι εγώ μια ΜΚΟ. Κέρδη πολλά, σίγουρα λεφτά και εισόδημα μεγάλο... Γιατί όχι?)

4 σχόλια :

  1. Μα ο Χριστιανισμόε ΕΙΝΑΙ ένα μόρφωμα που έχει τα θεμέλια του στην Εβραϊκή θρησκεία, όπως και το Ισλάμ έχει τις βάσεις του στην Αραβική -ίσως ορθότερα Μωαμεθανική Αραβική(*)- παράδοση.
    Χωρίς τις προφητείες της Παλαιάς Διαθήκης που υποτίθεται ότι εκπληρώνονται στην Καινή δεν "δένει" το γλυκό του Χριστιανισμού.

    Το ζοριλίκι που τραβάνε ορισμένοι, δεν το κατανοώ πραγματικά.


    (*) Δεν μπορώ να γνωρίζω τι ποσοστό ακριβώς αραβικών παραδόσεων έβαλε ο Μωάμεθ και όσοι μορφοποίησαν το Κοράνι και τις Χαντίθ (Περιστατικά από την ζωή του Μωάμεθ που υποτίθεται ότι συνέλεξαν ακόλουθοι του) στην Ισλαμική θρησκεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να πω βρε Πόλσε... Κι εγώ την ίδια απορία έχω σχετικά με το ζόρι τους...
    Να δεις πάντως, που στα πλαίσια του πολιτικαλυκορεκτισμού, σε λίγο θα θεωρείται δείγμα αντισημιτισμού το να πει κάποιος ότι ο Κύριος τινών Ιησούς Χριστός ήταν Εβραίος που είχε εβραίους μαθητές...
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. aporia proti: ama den einai sinolika ebraiki ti einai merikos ebraiki?
    aporia defteri: kai sti Rosia ehoun 'ELLINOhristianismo'?
    po po eides gia na eimai ginaika, den katalabaino tipota!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητή offshore, εξαιρετικά λογικές οι απορίες σου! Είναι και δικές μου απορίες.
    Από την άλλη, ποιοί είμαστε εμείς για να αμφισβητήσουμε την αυθεντία του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι?
    Κανονικά, θα έπρεπε οτιδήποτε πει το παρατηρητήριο να το καταπίνουμε αμάσητο, διότι οι παρατηρητές έχουν πάντα δίκιο! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si