Δευτέρα, Δεκεμβρίου 15, 2008

"ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ρουφιάνων, δολοφόνων και βασανιστών"


Δεδομένης της χτεσινής βροχής, είχα την ελπίδα ότι σήμερα τα γουρούνια (ήτοι τα γνωστά κρατικά γουρούνια) δεν θα χτυπούσαν τα παιδιά που σκόπευαν να κάνουν καθιστική διαμαρτυρία έξω από τον "σπίτι" της ΓΑΔΑ.
Πίστευα πως η ελπίδα μου ήταν βάσιμη, δοθέντος ότι είχαν σχηματιστεί (σε δρόμους και πλατείες) αρκετοί λάκκοι γεμάτοι βορβορώδη λάσπη, η οποία -ως γνωστόν- είναι τόσο προσφιλής στα γουρούνια, που είναι ιστορικώς εξακριβωμένο ότι αρέσκονται να κυλιούνται στη λάσπη.

Αντίθετα με τις ελπίδες μου, τελικά τα γουρούνια χτύπησαν τη διαμαρτυρία των παιδιών.

Δεν ξέρω τι έφταιξε. Ίσως να έφταιξε η κακή ποιότητα της λάσπης.
Πάντως ήμανε εκεί όταν μια ομάδα ευτραφών γουρουνιών είχε βάλει κάτω ένα μάλλον αδύνατο και μάλλον μικροκαμωμένο παιδί και το χτύπαγαν αν και ακινητοποιημένο. Μάλιστα, κάποια στιγμή ένας (εσωτερικά και εξωτερικά) χοντρογούρουνος, έκανε το ανδραγάθημα να αρχίσει να ψεκάζει το εν λόγω παιδί με μια φυσούνα δακρυγόνων.

Απ' όσο είδα, τη σκηνή την κατέγραφαν κάμερες, επομένως υποθέτω πως θα μεταδοθεί από τα δελτία ειδήσεων. Θα είναι μια σκηνή που θα μας κάνει εθνικά υπερήφανους!
Όσοι δεν κατεβαίνετε στους δρόμους, κάντε ζάπινγκ, ώστε να δείτε και να ξαναδείτε τη συγκεκριμένη σκηνή: Θα σας γεμίσει περηφάνεια! Θα δακρύσετε από συγκίνηση (όπως δάκρυσαν και οι παριστάμενοι κοντά στη σκηνή).

Για να είμαι αντικειμενικός, όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα παιδιών άρχισε να πετάει στα γουρούνια τροφές: Αυγά, γιαούρτια, αλεύρι, κάτι λίγες ντομάτες κλπ.

Ίσως να μη γινόταν τίποτα, αν τα παιδιά πέταγαν στα γουρούνια άλλες τροφές. Αποδείχτηκε περίτρανα, ότι τα γουρούνια δεν αρέσκονται στα αυγά, τα γιαούρτια, το αλεύρι και τις ντομάτες.

Είναι ζήτημα διατροφικών συνηθειών...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Mi-la-re,
mi-la-re-si