Τετάρτη, Ιανουαρίου 28, 2009

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΛΙΑ!
(ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ)


Από το φοβερό και τρομερό μπλογκ του Δικαιόπολι, αναδημοσιεύω μια χάρμα είδηση εκ Νιγηρίας:

Συνέλαβαν κατσίκα για ένοπλη ληστεία !!
Οταν η μαλακια δεν εχει ορια ... τα πραγματα ξεφευγουν... και οποιος γελαει... ας δει αντιστοιχιες.. και στην δικια του κοινωνια... στην δικια μας ας πουμε.. οπου συρρεουν κατα χιλιαδες μπουλοκιδον .. να προσκυνησουν ενα λειψανο.. ενα χερι ...μια εικονα θαυματουργη.. μια εικονα που κλαιει.. οταν ολοκληρο το επισημο κρατος υποδεχεται με τιμες αρχηγου κρατους καποια εικονα απο τα Ιεροσολυμα.. πολλα προσφατα παραδειγματα εχουμε.. οποτε ας μην γελαμε ευκολα με τους αλλους.. αφου και εμεις δεν παμε καλητερα..

Η Αστυνομία της Νιγηρίας συνέλαβε μία κατσίκα με την κατηγορία ότι αποπειράθηκε να κάνει ένοπλη ληστεία! Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές θεωρούν ότι ένας άνθρωπος χρησιμοποίησε μαύρη μαγεία, για να μετατραπεί σε ζώο, ώστε να γλιτώσει τη δίκη.

Την κατσίκα πήγαν στο αστυνομικό τμήμα χωρικοί, που πιστεύουν ότι προσπάθησε να κλέψει ένα αυτοκίνητο Mazda 323.

«Δεν μπορούμε να βασίσουμε τις έρευνές μας σε κάτι μυστικιστικό. Αν ένας άνθρωπος μεταλλάχθηκε σε κατσίκα, είναι κάτι που πρέπει να αποδειχθεί επιστημονικά», είπε εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

«Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την ιστορία, αλλά η κατσίκα είναι στο κρατητήριο», πρόσθεσε. Εν τω μεταξύ, πολλοί άνθρωποι συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα, για να δουν και να φωτογραφίσουν το «μαγικό» ζώο.

Η πίστη στη μαγεία είναι αρκετά διαδεδομένη σε πολλά μέρη της Νιγηρίας, που είναι η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της Αφρικής.

πηγη :zougla.gr

4 σχόλια :

  1. Χμμ... Κάτι "ζώα" δικά μας εδώ γύρω θα αναρωτήθηκαν πώς δε σκέφτηκαν τη μετατροπή να γλιτώσουν από τις αρχές...

    Στερνή τους γνώση να την είχαν πρώτα...

    Οπότε, πρώτα μετατρέπεσαι - μεταμορφώνεσαι σε ζώο και μετά αφήνεις ελεύθερα τα ζωώδη ένστικτά σου. Κανόνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, ναι... Αν κάποιος πρώτα αφήσει ελεύθερα τα ζωώδη ένστικτά του, κινδυνεύει να μην μεταμορφωθεί τελικά σε ζώο, και σε τέτοια περίπτωση δεν τη γλυτώνει με τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτσε μισό..

    Δηλαδή ο Αρχιδιμανδρίτης και ΣΙΑ κινήθηκαν σωστά και τήρησαν όλους τους κανόνες μετατροπής - μεταμόρφωσης σε ζώα? Γιατί έχω την εντύπωση ότι τελικά μόνο σε ζωντόβολα μεταμορφώθηκαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α, όλα κι όλα!!!!
    Για τύπους σαν τον αρχιμανδρίτη, ισχύει το μπανεράκιον που υπάρχει δεξιά του μπλογκ και λέει:
    "Κάτω τα χέρια από τα τιμημένα ράσα"!!!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si