Πέμπτη, Ιανουαρίου 27, 2011

Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΙΠΙΛΗ ΚΑΙ Η ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ


... που έλεγαν και οι παλαιότεροι, προσπαθώντας διά των επωνύμων να εξηγήσουν τα ανεξήγητα. Εδώ, τις βλέπουμε σε σημερινή φωτο.

Πέραν τούτου, φιλοθεάμον μου κοινό, σου 'χω εδώ το βιβλίο "Ο Επίκουρος και οι θεοί του" ώστε να διαβάζεις και να μορφώνεσαι...

...ενώ παράλληλα, αν θες να ψιλο-πληροφορηθείς από που πηγάζουν οι ιδεολογικές ρίζες του καθεστώτος -καθώς και την προπαγανδιστική πρακτική του καθεστώτος που έχει επιβληθεί εδώ και κάποια χρόνια στην Ελλάδα, κάλλιστα μπορείς να ρίξεις μια ματία στην ταινία των Michael Winterbottom- Mat Whitecross "Το δόγμα του σοκ", ταινία που είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Ναόμι Κλάϊν.
(Δεν θα μπορούσα να το θεωρήσω ως ντε φάκτο τεκμήριο ποιότητας, πάντως ο Μίκης Θεοδωράκης έχει συμπεριλάβει (στην ιδρυτική διακήρυξη της κίνησης πολιτών που έφτιαξε πρόσφατα) εκτενή αποσπάσματα από το βιβλίο της Ναόμι Κλάϊν).

Τέλος, ευνόητο είναι ότι με εκφράζει απόλυτα το πνεύμα του δελτίου τύπου της συνέλευσης των συμπολιτών μου που κάνουν απεργία πείνας στη Νομική.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Mi-la-re,
mi-la-re-si