Κυριακή, Ιουλίου 10, 2011

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ
(μέρος νιοστόν)

Στο νοσοκομείο βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου ένας νεαρός, ηλικίας 22 ετών, έπειτα από επίθεση που δέχθηκε στο κεφάλι και στο υπόλοιπο σώμα του από αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τον πατέρα του, ο οποίος επικοινώνησε με τη zougla.gr, ο νεαρός το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε σε μία συναυλία που γινόταν στον χώρο του Πολυτεχνείου.

Λίγα στενά πιο κάτω είχαν σημειωθεί επεισόδια και όταν ο νεαρός έφυγε από το πάρτι (ξημερώματα Σαββάτου) δέχθηκε την αναίτια επίθεση από αστυνομικούς, οι οποίοι τον χτύπησαν με γκλοπ στο κεφάλι και στο σώμα.

Ο 22χρονος αφού πέρασε ολόκληρη τη νύχτα τραυματισμένος στα γραφεία της Γ.Α.Δ.Α. μεταφέρθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου αρχικά στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και επειδή οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι τον μετέφεραν στον Ερυθρό Σταυρό.

Εκεί διαπιστώθηκε η σοβαρότητα των τραυμάτων του, ειδικά στο κεφάλι όπου φέρει κάταγμα. Ο νεαρός έχει σπασμένα δόντια, το σώμα του είναι γεμάτο μώλωπες και είναι τραυματισμένος στα νεφρά του, με αποτέλεσμα να χρειάζεται καθετήρα.

Οι γονείς του 22χρονου βρίσκονται σε απόγνωση καθώς δεν ξέρουν τι μπορούν να κάνουν για να βοηθήσουν τον γιο τους.

Εκ του zougla.gr


Ο θέλων να εμβαθύνει εμβριθώς εις το φαινόμενον, ας ρίξει μια ματιά και εδώ -αφού προηγουμένως προμηθευτεί σακούλα εμετού.

Φιλούθκια ιταλιστί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Mi-la-re,
mi-la-re-si