Τετάρτη, Οκτωβρίου 12, 2011

ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ



Δεν θα το χαρακτηρίσω γοητευτικό ή απογοητευτικό, δεν θα το χαρακτηρίσω ελπιδοφόρο ή αποκαρδιωτικό, απλώς θα το επισημάνω δημοσιοποιώντας το:

Έριξα μια ματιά στα στατιστικά του παρόντος μπλογκ. Και ξαφνιάστηκα πολύ σου λέω!!!

Πάνω από το 10% όσων επισκέπτονται το παρόν ευλόγιον, το κάνουν έχοντας βάλει σε κάποια μηχανή αναζήτησης ερωτήματα του στυλ "Πως θα κερδίσω το τζόκερ" ή "Πόσες είναι οι πιθανότητες να κερδίσω το τζόκερ" ή "Είναι το τζόκερ στημένο?".

Ο πιο προχωρημένος, μάλιστα, έθεσε το εξής ερώτημα: "Σατανά, πες μου τα νούμερα που θα κληρωθούν στο τζόκερ".

Υπό μια έννοια είναι ώρα ν' αρχίσω να βαράω κουτουλιές στον τοίχο, δοθέντος ότι η θεματολογία του παρόντος ευλογίου είναι η γνωστή σε όσους το παρακολουθούν -και ελάχιστα έχει να κάνει με τζόκερ και συναφή θέματα τζόγου.

Υπό μια άλλη έννοια, είναι όλοι μας ν' αρχίσουμε να βαράμε κουτουλιές στον τοίχο, διότι ναι μεν πάντα ο μέσος Έλλην έρρεπε προς το τζόγο, όμως τώρα με τη φτώχεια που μας έχει ρίξει η συμμορία του Τζέφρι, το κακό έχει παραγίνει.

Όμως, και να 'χει, σε πείσμα των επιθυμιών μου, φαίνεται πως το πιο σουξεδιάρικο κομμάτι που έχω ανεβάσει εδώ μέσα, είναι αυτό εδώ -με πρωταγωνιστή τον αρχαίο παππού Πυθαγόρα: Τουλάχιστον 8.000 διαδικτυακοί νοματαίοι το έχουν διαβάσει (και βάάάλε!!!) και δεκάδες νέοι αναγνώστες κάθε μέρα συνεχίζουν να εντρυφούν στις σοφίες του.

Θέλοντας λοιπόν κι εγώ (ο ματαιόδοξος) να δώσω στο μπλογκ μου μια πινελιά επισκεψιμότητας και εμπορικότητας (ζήτημα που ως γνωστόν με απασχολεί από παλιά), αποφασίζω και διατάσσω:

Από τούδε και στο εξής, αρκετά συχνά θα βάζω εδώ μέσα θέματα που ενδιαφέρουν τα απολωλότα αδέρφια μου, τους τζογαδόρους. "Να υπηρετούμε το λαό", που έλεγε και ο πρόεδρος Μάο.


Ωραία λοιπόν, ξεκινώντας από την αμέσως επόμενη δημοσίευση θα αρχίσει ένα αφιέρωμα στο ποδοσφαιρικό στοίχημα -και πιο συγκεκριμένα στη μελέτη των 6 ισοπαλιών.

Μην το χάσετε... θα χάσετε!!!



2 σχόλια :

  1. Και γκόμενες! Και γκόμενες!

    (Γυμνές, εννοείται.)

    Υγ: Δεν ξέρω αν κανένας Λακάν ή ξέρω-'γώ Αλτουσέρ έγραψε πως οι οικονομικές κρίσεις θεριεύουν τα -χμ- κατώτερα ένστικτα. (Και συνακόλουθα τους Θεολόγους, οίτινες κατακεραυνώνουν τη διαφθορά της κενωνίας!)
    Αλλα Σεις, σύντροφε Διεπτυντά του παρόντος εγκρίτου ιστομπλογκίου, τα ξέρετε καλύτερα αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα θα τα πούμε, Εργοδότα, και όλα (και γκόμενες ζουμπουρλούδικες, άμα το ζητήσει το κοινό) θα τα δούμε εδώ μέσα! Είπαμε: να υπηρετούμε το λαό!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si