Δευτέρα, Απριλίου 30, 2012

ΛΑΜΠΡΑ!

Γράφει ο enikos.gr:

Το πιο μεγάλο φεγγάρι του έτους θα λάμπει στον ουρανό το βράδυ της 5ης και 6ης Μαΐου, καθώς θα συμπέσουν δύο αστρονομικά φαινόμενα: θα υπάρχει πανσέληνος και, ταυτόχρονα, η Σελήνη θα βρίσκεται στην μικρότερη δυνατή απόσταση από τη Γη.

Καθώς η Σελήνη ασκεί μόνιμη βαρυτική επίδραση στον πλανήτη μας, κάτι που είναι κυρίως ορατό μέσα από τις παλίρροιες στη Γη, στις 5 - 6 Μαΐου, όταν θα υπάρχει το μεγαλύτερο και πλησιέστερο φεγγάρι του έτους, αναμένεται ένταση του φαινομένου των παλιρροιών, κάτι που θα κρατήσει και τις επόμενες μέρες.

Εξάλλου, συμπτωματικά, στο ίδιο διήμερο, στις 5 και 6 Μαΐου, θα κορυφωθεί και η δραστηριότητα μίας ακόμη ανοιξιάτικης βροχής διαττόντων, των Ήτα Υδροχοΐδων, που άρχισαν να εμφανίζονται από τις 19 Απριλίου και θα διαρκέσουν έως τις 28 Μαΐου. Φαίνεται να προέρχονται από τον αστερισμό του Υδροχόου (από όπου πήραν και το όνομά τους), ενώ η πραγματική προέλευσή τους είναι τα απομεινάρια σωματιδίων που άφησε πίσω του ο κομήτης του Χάλεϊ, όταν αυτά περιοδικά συναντούν την τροχιά της Γης.  
Ωραία πράματα δηλαδή, όλη η φύση θα γιορτάζει κλπ κλπ.
Ή, όπως το έθεσε ο Χατζηστεφάνου:

- Η αντιμνημονιακή Αριστερά ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη εκλογική νίκη στην ελληνική ιστορία. Σταματήστε να κλαψουρίζετε & διαχειριστείτε το.

-Η ενεργοποιήση της γερμανόφιλης, εγκληματικής Χρυσής Αυγής από τις πολιτικές ελίτ είναι απόδειξη του πανικού τους. Χαρείτε το.

-Για πρώτη φορά στη μεταπολίτευση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν τολμούν να στήσουν προεκλογικά περίπτερα φοβούμενοι τους πολίτες. Γιορτάστε το.

-Τα κυρίαρχα media έχουν χάσει κάθε αξία χρήσης για τα αφεντικά τους. Σας αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Mi-la-re,
mi-la-re-si