Πέμπτη, Νοεμβρίου 08, 2012

Η ανατροπή αναβλήθηκε λόγω βροχής

Πολλά θα μπορούσα να γράψω για τα χτεσινά στο Σύνταγμα, νομίζω όμως πως αυτές οι πέντε λέξεις τα περιγράφουν όλα: "Η ανατροπή αναβλήθηκε λόγω βροχής". 
Δεν επρόκειτο βέβαια για απλή βροχή, κυριολεκτικά άνοιξαν οι ουρανοί την ώρα της -συγκροτημένης, είναι η αλήθεια- διάλυσης. 
Ωστόσο αφήνει μια παράξενη γεύση να βλέπεις γύρω σου ανθρώπους μη-ετοιμοπόλεμους, ανθρώπους που ήταν φανερό πως κατέβηκαν -κυρίως- για μια ειρηνική διαμαρτυρία, να δείχνουν απόλυτη αποφασιστικότητα απέναντι στα χημικά των μπάτσων (εξεπλάγην σου λέω), και λίγο αργότερα να τους βλέπεις να αποχωρούν -συγκροτημένα, είναι η αλήθεια- μόνο και μόνο λόγω βροχής. 
Παράξενη δύναμη που έχει η βροχή... 
Πόσο αντιφατικά αφενός σβήνει περιστασιακά το πάθος και αφετέρου ποτίζει και τρέφει και βοηθά να θεριέψει το ευλογημένο ταξικό μίσος...



5 σχόλια :

  1. Βράχηκαν
    Κατέβηκα με ένα μπλοκ του ΣυΡιζΑ στην αρχή αλλά όταν ξεκίνησαν οι υδροφόρες πήγα μπροστά. Ομολογώ ότι τα παιδιά του ΑΝΤΑΡΣΥΑ είχαν οργάνωση (μίνι ΠΑΜΕ) που έμειναν στη θέση τους παρά τα χημικά που "ξέφευγαν" που και που από τους μπάτσους προς το μέρος τους.
    Μετά έπιασε καταρρακτώδης βροχή και κάτω από πέντε από μας που είχαμε ομπρέλες ήρθε το μισό μαύρο μπλοκ στη μέση της Αμαλίας. Τότε συνειδητοποίησα ότι από πίσω δεν υπήρχε κανένας. Βράχηκαν μάλλον.

    Read more: http://kopria.blogspot.com/#ixzz2Bdd3O4gv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, ναι, δεν είχε και στέγαστρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mi-la-ο και σχόλιο δεν βλέπω.Τα παίρνει ο άνεμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Donasonora, προ ολίγου ήρθε αυτό μαζί με ένα άλλο που δεν το δημοσιεύω επειδή περιέχει μια διεύθυνση e-mail. Πέρα απ' αυτά τα δύο, τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α, οκέϋ, να ΜΗΝ επιλέγεις openID αλλά να επιλέγεις "λογαριασμός google".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si