Κυριακή, Ιανουαρίου 20, 2013

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

Σχετικά με τη σημερινή ενέργεια του κράτους, την τόσο όμορφα σκηνοθετημένη ώστε να περιλαμβάνει και τραυματισμούς, το πιο γελοίο είναι το ότι κάμποσοι από συνήθεια την αποδίδουν σε κάποιο θολό και ασαφές "παρακράτος" -την ώρα που είναι προφανές ότι πρόκειται για ενέργεια σαφέστατα ενταγμένη στους σχεδιασμούς του κράτους.

Μιλάμε για ενέργεια τόσο πολύ ενταγμένη στους σχεδιασμούς του κράτους, όσο ενταγμένη στους σχεδιασμούς του κράτους ήταν η Μαρφίν, όσο ενταγμένη στους σχεδιασμούς του κράτους ήταν η εμφάνιση εκείνης εκεί της πανσπερμίας "τρομοκρατών" της σφαλιάρας που χρησιμοποίησε το κράτος μόλις αποφάσισε ότι είχε φτάσει η ώρα να τελειώνει ο Δεκέμβρης.

Κανένα παρακράτος, λοιπόν. Σκέτο κράτος.








4 σχόλια :

  1. Γιατί δεν νοιώθεις σαν πολίτης μια ανασφάλεια με όλες αυτές τις τρομοκρατικές επιθέσεις που κλωνιζουν συθέμελα την δημοκρατία μας; δεν θα επιθυμουσες ένα ισχυρότερο κράτος ελεγκτή να σε προστατεύει; πόσο πιο ήσυχα δεν θα κοιμόμασταν με 3-4 Βενιζέλος και σια ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντα εύστοχος!!!
    Μην προτρέχεις όμως. Περίμενε να δεις πρώτα τί θα πουν ο Καμπουράκης, ο Πρετεντέρης και οι Γαύροι στο Σκάι!!!! Χα χα χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το (παρα)κράτος αφού ξεκίνησε την προσπάθεια αποπροσανατολισμού με το τηλεοπτικό σόου των ακίνδυνων καταλήψεων, για να εμπεδώσουν όλοι ότι όποιος σκέφτεται διαφορετικά θα παταχθεί.
    Αφού δοκίμασε την αντοχή των τζαμιών του πρωθυπουργικού γραφείου, τη μέρα που ψηφιζόταν το φορομπηχτικό.
    Τώρα αποφάσισε να τα βάλει με τους μεγαλοκαρχαρίες της ανομίας. Ο κατάλληλος σε νοοτροπία και εμφάνιση skinhead υπουργός δημοσίας πάταξης Δ-ένδιας και οι κατάλληλες υπηρεσίες του παρα-κράτους αποφάσισαν να γκρεμίσουν το μεγαλύτερο αυθαίρετο στην Ευρώπη.
    Στην εξεταστική που ζητά ο ΣυΡιζΑ ο Βενιζέλος δήλωσε με στόμφο "Mea Colpo"...

    Read more: http://kopria.blogspot.com/#ixzz2IYCC5JHs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτές οι ενέργειες έχουν κάποιο αποτέλεσμα ενδεχομένως, μέχρι να αρχίσει να λέει ο κόσμος το μέγα "Δε γαμιέται". Οίτοι, δεν έχουν έχουν αποτέλεσμα εάν πει η πλειονότητα των "νοικοκυραίων", "Δε γαμιέται".

    Όλο και περισσότεροι λένε "Δε γαμιέται" και κάποια στιγμή θα πλησιάσουν την κρίσιμα μάζα, οπότε έχει να γίνει το έλα να δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si