Σάββατο, Σεπτεμβρίου 21, 2013

Νέα σφοδρή ενδο-εκκλησιαστική κόντρα!!!

Ο Ν. Μιχαλολιάκος ευλογείται από παγανιστή ιερέα,
κατά τη διάρκεια φρικώδους παγανιστικής τελετής εγκαινίων

Η πρόσφατη τραγική δολοφονία του νεαρού στο Κερατσίνι αποτελεί απότοκο της «φρικώδους παγανιστικής ιδεοληψίας» της Χρυσής Αυγής, τονίζει σε ανακοίνωσή του μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ. 

Ο κ.Σεραφείμ με αφορμή τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα επαναλαμβάνει τις απόψεις που είχε διατυπώσει και προ μηνών κατά της Χρυσής Αυγής. Ότι δηλαδή το κόμμα του Ν.Μιχαλολιάκου έχει παγανιστικές ιδέες. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο μητροπολίτης αναφέρει πως ο «παγανισμός στηρίζει και «εξαγιάζει» τη βία, την απόλυτη πειθαρχία και ανελευθερία και τροφοδοτείται με την ιδεοληψία της επιβολής». Συνεπώς, συνεχίζει, «όλο το ιδεολόγημα του κομματικού σχηματισμού Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή αντιστρατεύεται urbi et orbi το χριστιανικό Ευαγγελικό μήνυμα της αποδοχής της ετερότητος, της ελευθερίας του προσώπου, της καταλλαγής και συγχωρητικότητος, της αρνήσεως της βίας και της εξουσίας, της κοινωνίας και αλληλοπεριχωρήσεως των προσώπων». 

Σε άλλο σημείο ο κ.Σεραφείμ αναφέρεται σε χαρακτηριστικά και δράσεις της Χρυσής Αυγής που δείχνουν ότι δεν συμφωνούν με τις αξίες του ελληνοχριστιανικού πολιτισμού. «Η στρατιωτική συγκρότησις του χώρου και η παγανιστική ιδεοληψία, το body building, η θεοποίησις του σώματος κατά το αρχαιοελληνικό πρότυπο και ο νομιμοποιούμενος από την ιδεοληψία «τσαμπουκάς» αποτελούν το εφιαλτικό μείγμα που αποδομεί τις αξίες του Ελληνοχριστανικού πολιτισμού» σημειώνει.

Αυτά τα ωραία διαβάζει κάποιος εάν κάνει κλικ εδώ -και εγώ δεν πρόκειται να σχολιάσω τα λόγια του μητροπολίτου Πειραιώς, κ. Σεραφείμ.

Μόνο ένας μητροπολίτης είναι σε θέση να σχολιάζει έναν μητροπολίτη.
Χρυσαυγίτες συμμετέχουν σε παγανιστική τελετή

Στα λεγόμενα του μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ, λοιπόν, ήρθε να απαντήσει ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ένας άλλος μητροπολίτης:  ο μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ!

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, είχε πριν από δέκα μέρες σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, ο επικεφαλής της «Χρυσής Αυγής» Νίκος Μιχαλολιάκος. 
Η συνάντηση των δύο ανδρών, που κινήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Μητροπόλεως στο Πειραιά. Κατά την διάρκεια της κουβέντας, υπήρξε και ταύτιση απόψεων, σε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τα εθνικά θέματα, αλλά και τα ζητήματα της εσωτερικής ασφάλειας. 
Ο Σεραφείμ, που μένει στην Κυψέλη, βιώνει καθημερινά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κέντρο της Αθήνας, κυρίως από την λαθρομετανάστευση. Ο Μητροπολίτης, δώρισε μια εικόνα την Παναγίας στον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις από το γραφείου του ιεράρχη Πειραιώς.

Αυτά διαβάζει κάποιος κάνοντας κλικ εδώ -και με αυτό τον τρόπο γίνεται σαφής και ολοφάνερη η ενδο-εκκλησιαστική κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ και τον μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ.
Γνωστός βουλευτής της παγανιστικής Χ.Α. συνομιλών με αρχιερέα. 
Ο αρχιερεύς είναι ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ

Ας αναμένουμε να δούμε που θα καταλήξει η κόντρα των δύο μητροπολιτών. Θα έχει ενδιαφέρον η εξέλιξη του όλου πράγματος.
Παγανισταί ιερείς τελετουργούν κατά τα εγκαίνια γραφείων της Χ.Α εις το Πέραμα


2 σχόλια :

  1. Στην ψυχιατρική αυτό λέγεται διχασμός προσωπικότητας δυστυχώς ανήκει στις ψυχώσεις. και έχει περιγραφεί κατά θαυμάσιο τρόπο από τον Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον, στο βιβλίο του Dr. Jekyll and Mr. Hyde .
    Με λίγο όμως ορθόδοξο αγιασμό πιστεύω πως μπορεί να θεραπευτεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, ναι!!!
    Ο ορθόδοξος αγιασμός είναι ο καλύτερος αγιασμός απ' όλους τους αγιασμούς
    (κλικ εδώ) και φέρνει στοιχηματική απόδοση 1,75 αν και φαβορί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si