Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 05, 2013

Χθουμιλον, Μαγικοί Πάπυροι και πως θα κερδίσεις το τζόκερ, το λόττο, το λαχείο, τα πάντα όλα

Συνεχίζουν να καταφθάνουν στο μπλογκ καθημερινά δεκάδες επισκέπτες, οι οποίοι έρχονται εδώ έχοντας βάλει σε κάποια μηχανή αναζήτησης ερωτήματα σχετικά με τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως στο παρόν μπλογκ έχω βάλει μόλις καμιά δεκαριά αναρτήσεις σχετικά με τυχερά παιχνίδια (μια δεκαριά αναρτήσεις σε σύνολο 1300+ αναρτήσεων), ωστόσο αυτή η δεκαριά αναρτήσεων αποδεικνύεται καθημερινά όλο και πιο δημοφιλής -μακράν οι δημοφιλέστερες αναρτήσεις του μπλογκ, η μία μάλιστα -η σχετική με το ΚΙΝΟ- σπάει ταμεία.

Το κοινό που τις επισκέπτεται, χαλαρά μπορεί να χωριστεί σε δύο κατηγορίες:

1. Αυτοί που ψάχνουν στατιστικά στοιχεία και στατιστικά δεδομένα κάποιου παιχνιδιού.
Αυτό το μέρος του κοινού, πιστεύω πως φεύγει μάλλον ικανοποιημένο.

2. Αυτοί που ψάχνουν απάντηση στα προαιώνια ερωτήματα "Ποιά νούμερα θα κληρωθούν στο τζόκερ", "Τι αριθμούς να παίξω στο ΚΙΝΟ" κλπ, αλλά και αυτοί που ψάχνουν τρόπους να επιβληθούν πάνω στη μοίρα, διατυπώνοντας επιθυμίες όπως "Θέλω να κερδίσω το Λόττο" ή "Θέλω να κερδίσω το Εθνικό λαχείο" ή "Πως μπορώ να προβλέψω τα τελικά σκορ στο Στοίχημα" κλπ.
Αυτό το τελευταίο μέρος του κοινού, πολύ φοβάμαι ότι φεύγει πλήρως ανικανοποίητο από το μπλογκ, μη έχοντας λάβει απάντηση που να ικανοποιεί τις προσδοκίες του.

Όπως καταλαβαίνεις, καλέ μου αναγνώστη, κάτι θα πρέπει να κάνω ώστε να ικανοποιηθεί και αυτό το μέρος των αναγνωστών μου.

Ιδού λοιπόν, κυρίες και κύριοι!!!!
Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, το prkls.blospot.com και οι Papyri Graecae Magicae παρουσιάζουν την υπέρτατη, τη μο-να-δι-κή μέθοδο με την οποία κι εσύ μπορείς να γνωρίζεις εκ των προτέρων τα νούμερα που θα κληρωθούν στο τζόκερ!!! Και όχι μόνο στο τζόκερ, αλλά και στο Λόττο, και στο Πρότο, και στο extra-5, και στο super-3, και στο ΚΙΝΟ και στο λαχείο και παντού!!!

Το κοινό απαίτησε να γνωρίζει εκ των προτέρων τα αποτελέσματα των κληρώσεων.
Το prkls.blogspot.com, πρωτοπόρο και ψυχοπονιάρικο, κάνει πράξη την απαίτηση αυτή του κοινού!!!

Πάμε λοιπόν να δούμε πως το τρίβουν το αλάτι!!!
Απόσπασμα από τον Μεγάλο Μαγικό Πάπυρο του Παρισιού
PGM 1:172-174
Μαντία Κρονική ζητουμένη, καλουμένη μυλάριον. Λαβών αλός χοίνικας δύο άληθε τω χειρομυλίω λέγων τον λόγον πολλάκις, έως ο θεός σοι οφθή. Πράσσε δε νυκτός εν τόπω όπου χόρτος φύει. Εάν δε λέγων τινός ακούσης βάτην βαρείας και σύγκρουσιν σιδήρου, ο θεός έρχεται αλύσεσι πεφρουρημένος, άρπην κρατών. Συ δε μη πτοηθής, φυλασσόμενος τω φυλακτηρίω τω σοι δηλωθησομένω. Ίσθι δε σινδόνα καθαράν περιβεβλημένος Ισιακώ σχήματι. Επίθυε δε τω θεώ σφάγνον μετά αιλούρου καρδίας και κόπρου ιππίας. Ο δε λόγος ο λεγόμενος αλήθοντός σου εστιν ούτος. Λόγος: "Σε καλώ τον μέγαν, άγιον, τον κτίσαντα την σύμπασαν οικουμένην, ώ το ανόμημα εγένετο υπό του ιδίου τέκνου, ον ο Ήλιος αδαμαντίνοις κατέδησε δεσμοίς, ίνα μη το παν συγχυθή, αρσενοθήλυ, βροντοκεραυνοπάτωρ, ος και των υπό την γην κατέχεις, αϊε οι παιδαλις, φρενοτειχειδω: στυγαρδης: σανκλεον: γενεχρονα: κοιραψαϊ: κηριδευ: θαλαμνια: οχοτα: ανεδεϊ: ελθέ, δέσποτα, θεέ, και λέγε μοι εν ανάγκη περί του δείνος πράγματος. Εγώ γαρ ειμι ο αποσταθείς σοι, παιδολις: μαινολις: μαινολιευς".  Ταύτά εστιν τα λεγόμενα του αλός αληθομένου. Έστιν δε αυτού ο επάναγκος λόγος: "κυδοβρις: κοδηρϊευς: ανκυριευς: ξαντομουλις". Ταύτα λέγεις, όταν απειλών εισέρχηται, ίνα πραϋνθή και είπη περί ών επερωτάς. Το δε φυλακτήριον το ζητούμενον αυτού: Εις χοιρίαν σπάθην γλύφε Δία άρπην κρατούντα και το όνομα τούτο: "Χθουμιλον". Ήτω δε η σπάθη από συός μέλανος, λεπρού, εκτομιαίου. Απόλυσις: "Αναεα: οχετα: θαλαμνια: κηριδευ: κοιραψα: γενεχρονα: σανηλον: στυγαρδης: χλειδω: φραινολε: παιδολις: ιαει, άπελθε, δέσποτα του κόσμου, προπατήρ, και χώρησον εις τους ιδίους τόπους, ίνα συντηρηθή το παν. Ίλεως ημίν, κύριε".
Το οποίο αν το αποδώσουμε στα νεοελληνικά, θα έπρεπε να το αποδώσουμε κάπως έτσι:
Μαντεία που ζητιέται απ' τον Κρόνο, η λεγόμενη "μικρός μύλος".
Πάρε δυό-τρία λίτρα θαλασσινό αλάτι  και άρχισε να το αλέθεις μέσα σ' ένα μύλο χειρός, λέγοντας τον λόγο μέχρι να σου εμφανιστεί ο θεός. Αυτό να το κάνεις τη νύχτα σε τόπο όπου φυτρώνει χορτάρι. Καθώς θα λες τα λόγια, αν τυχόν ακούσεις βαριά βήματα και ήχο από σύγκρουση σίδερων, να ξέρεις πως είναι ο θεός που έρχεται δεμένος με αλυσίδες και κρατώντας δρεπάνι. Εσύ όμως μη φοβηθείς, γιατί θα σε προστατεύει ένα φυλαχτό που θα εξηγήσουμε στη συνέχεια.
Πρέπει να φοράς ένα καθαρό σεντόνι σαν αυτό που φοράνε οι ιερείς της Ίσιδας (άσπρο, δηλαδή). Πρόσφερε στη θεό θυσία με την καρδιά ενός γάτου και κοπριά φοράδας.
Τα λόγια που πρέπει να λες καθώς θα αλέθεις το αλάτι είναι τα εξής:
"Εσένα καλώ, τον μεγάλο, τον άγιο, αυτόν που έκτισε όλη την οικουμένη, αυτόν που αδικήθηκε απ' το ίδιο του το παιδί, αυτόν που ο Ήλιος τον έδεσε με αδαμάντινα δεσμά για να μην υπάρξει σύγχυση στο σύμπαν. Αρσενικοθήλυκε, πατέρα του κεραυνού και της βροντής, που κυβερνάς και όσα είναι κάτω απ τη γη,  αϊε οι παιδαλις, φρενοτειχειδω: στυγαρδης: σανκλεον: γενεχρονα: κοιραψαϊ: κηριδευ: θαλαμνια: οχοτα: ανεδεϊ, έλα δέσποτα και νιώσε την ανάγκη να μου πεις για το δείνα πράγμα. Γιατί εγώ είμαι εκείνος που έχει κρατηθεί από σένα, παιδολις: μαινολις: μαινολιευς". Αυτά πρέπει να λες όσο αλέθεις το αλάτι.
Τα λόγια με τα οποία θα τον αναγκάσεις, είναι:
"Κυδοβρις: κοδηρϊευς: ανκυριευς: ξαντομουλις".
Αυτά τα λες όταν μπαίνει απειλητικός, προκειμένου να τον καταπραϋνεις και να σου πει σχετικά με όσα θέλεις να μάθεις.
Το φυλαχτό που θα σε προστατεύσει είναι:
Πάνω σε κόκκαλο από ωμοπλάτη γουρουνιού σκάλισε τον Δία να κρατά δρεπάνι και τούτο το όνομα: "Χθουμιλον".  Το κόκκαλο πρέπει να είναι από μαύρο, λεπρώδες, ευνουχισμένο γουρούνι.
Τα λόγια με τα οποία τον στέλνεις αφού μάθεις όσα θέλεις, είναι:
 "Αναεα: οχετα: θαλαμνια: κηριδευ: κοιραψα: γενεχρονα: σανηλον: στυγαρδης: χλειδω: φραινολε: παιδολις: ιαει, φύγε, δέσποτα του κόσμου, προπάτορα, και πήγαινε στους τόπους σου, για να συνεχίσει να συντηρείται το σύμπαν. Έχε έλεος για εμάς, κύριε". 
Απλά τα πράγματα λοιπόν: Τσακώνεις τρία λίτρα θαλασσινό αλάτι, ένα μικρό χειρόμυλο (όχι κανένα φτηνιάρικο χειρόμυλο με μπαταρίες από εκείνους που πουλάνε στα κινέζικα... πάρε κανονικό παραδοσιακό χειρόμυλο, καλού-κακού, να ενισχύσουμε και τα παραδοσιακά προϊόντα), ένα χιτώνα φτιαγμένο από λευκό σεντόνι ξερωγώ πειραϊκή-πατραϊκή, μια καρδιά γάτας (αν είσαι τυχερός μπορεί να έχουν σε κανένα κινέζικο εστιατόριο... LOL), μια κάποια ποσότητα σκατών φοράδας (λογικά θα βρεις μεγάλη ποσότητα στον ιππόδρομο ή σε κανέναν ιππικό όμιλο -μην κολώσεις αν σε κοιτάνε στραβά καθώς θα τη μαζεύεις), και βέβαια ένα χοιρινό κόκκαλο που δεν θα το κάνεις σούπα αλλά θα το πας σε έναν γλύπτη να σου το κάνει φυλαχτό με το Χθούμιλον κλπ. Βρες και ένα ήσυχο λιβάδι και ξεκίνα το μαγικό προτσές!

Ε, με όλα αυτά, και υπό την προϋπόθεση ότι είναι αποτελεσματική η "κρονική μαντία" του Μεγάλου μαγικού παπύρου του Παρισιού, θα έρθει ο Κρόνος και θα τον ρωτήσεις να σου πει τους αριθμούς που θα κληρωθούν στο επόμενο τζόκερ ή λόττο ή λαχείο ή ξερωγώ οτιδήποτε.

Αυτά.

Αν νομίζεις πως υπάρχει άλλος τρόπος για να γνωρίζεις εκ των προτέρων τους αριθμούς που θα κληρωθούν σε κάποιο τυχερό παιχνίδι, ε, τότε -λυπάμαι που σου το λέω- είναι καιρός να μάθεις πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος... Ίσως, μάλιστα -και λυπάμαι που σου το λέω- να μην υπάρχει καν τρόπος!!! (Ίσως αυτή είναι η σοκαριστική αλήθεια!!!)
 Ή, εν πάση περιπτώσει, κανένα μπλοκ δεν πρόκειται να σου πει εκ των προτέρων τους αριθμούς που θα κληρωθούν στο τζόκερ ή στο λόττο ή ξερωγώ οπουδήποτε. Ξέχνα το.

Υ.Γ: 
Το απόσπασμα από το Μεγάλο Μαγικό Πάπυρο του Παρισιού το βρήκα εδώ, σε αυτό το χρήσιμο βιβλίο. Ωστόσο δεν κράτησα τη νεοελληνική απόδοση του κειμένου αλλά έκανα σημαντικές αλλαγές στη νεοελληική απόδοση, επειδή μου φάνηκαν πρέπουσες και αναγκαίες. Μόνο το πρωτότυπο κείμενο κράτησα ανέπαφο, με μόνες αλλαγές την απάλειψη του πολυτονικού και με την άνω τελεία να την έχω αντικαταστήσει από άνω-κάτω τελεία.

Υ.Γ 2:
Δημοσίευση σχετική με σύστημα προβλέψεων αναλόγου περιεχομένου υπάρχει εδώ.

13 σχόλια :

  1. 1ον στο έχω ξαναπεί είσαι ημίθεος.
    2ον Ρε γμτ και εγώ ξενερώνω όταν απ' όλα στο blog αναγνωσιμότητα έχουν κάτι "άσχετα"
    3ον Καλά ρε σύ γιατί μεταφέρεις τα μυστικά τι θές τώρα να κερδίζουν όλοι;
    4ον. Θα έπρεπε να προειδοποιήσεις τους αναγνώστες πως και το παραμικρό λάθος στο ξόρκι, πχ να μην είναι αρκούντως λεπρώδες το γρουν ή λάθος προφοράς έστω και μιας ΄λέξης δεν καταλήγει απλά στο να μην κερδίσεις αλλά στο να σου πάρει ο Κρόνος τα @@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. LOL
    Σωστά, πρέπει να επισημανθεί ο κίνδυνος: Οι λέξεις πρέπει να προφέρονται σωστά -ειδικά οι ακατανόητες μαγικές λέξεις!
    Αλλιώς, το δρεπάνι του Κρόνου... χλατς και χρααααπ!

    Αλλά μπροστά στα πιθανά κέρδη, αυτά δεν είναι κίνδυνοι που αντιμετωπίζει κάθε κυνηγός θησαυρών? :-)

    Ωστόσο η απορία μου -που το μέλλον θα την απαντήσει- είναι αν άθελά μου δημιούργησα ένα ακόμα μπεστ-σέλερ δημοσιοποιώντας την απόρρητη λέξη χθουμιλον...
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. to thema enai i lexeis mporeis na tis exeis gramennnes se xarti k na tis les ? 2 enas kiklos apo ivetiano alati ta eixe prostasia k trito to filaxto mporeis esy na ftiaxeis ?

      Διαγραφή
    2. Γιατί δεν πειραματίζεσαι?

      Διαγραφή
  3. ΚΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (ΛΟΤΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΠ).ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΟΤΗΤΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΙ .ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
    ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΤΙΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΣΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΤΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗςΣ ΤΟΥ 5-10%. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΜΙΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ (ΤΖΟΚΕΡ ΜΙΚΡΟΙ 1-23, ΜΕΓΑΛΟΙ 24-45)
    ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
    ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΟΝΩΝ ΖΥΓΩΝ.ΚΑΙ ΚΙ ΑΡΜΟΝΙΑ.ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ .ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΝΙΖΩ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ Marcus du Sautoy ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΓΙΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΑΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΧΕΕΙ, ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ.ΔΕΙΤΑΙ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΕΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαφέστατα έχει λογική το παιχνίδι,
      αλλά η λογική του είναι απολύτως μακροπροθεσμη.
      Για παράδειγμα οι ομάδες μονών-ζυγών ή μικρών-μεγάλων (που αναφέρεις)
      σε 100 ή 200 κληρώσεις θα έχουν τις εμφανίσεις που τους αναλογεί να έχουν.
      Όμως αυτή η μακροπρόθεσμη προσέγγιση δεν δίνει απαντήσεις στο προαιώνιο ερώτημα
      "ποιά νούμερα να παίξω στην επόμενη κλήρωση".
      Για τους μεμονωμένους αριθμούς το δείγμα πρέπει να είναι ακόμα μεγαλύτερο
      (π.χ. υπάρχουν αριθμοί που έχουν καθυστερήσει επί 30, 40 ή και 50 ή περισσότερες κληρώσεις,
      όμως αν τους δεις μέσα σε ένα δείγμα 500 κληρώσεων, ας πούμε,
      όντως θα έχουν εμφανιστεί όσες φορές -περίπου- τους αναλογεί).

      Οπότε, η μόνη βραχυπρόθεσμη λύση είναι το Χθούμιλον...
      :-)

      Διαγραφή
    2. Πιστεύω ότι είναι καλλίτερα να επαναλαμβάνει κάποιος τους ίδιους αριθμούς, μάλλον έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να ''κουμπόσουν'' κάποια στιγμή με νικήτρια στήλη. Προσωπικά έχω δεί δύο φορές τεσσάρια μέχρι στιγμής.

      Διαγραφή
  4. Θα παιξω το πουλι μου και οση ωρα κανω να χυσω θα πολλαπλασιαστει με το 333 και απο κει θα βγαλω τα νουμερα του τζοκερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οσες και να ειναι οι πραγματικες πιθανοτητες να πιασεις μια κατηγορια επιτυχιας στο τζοκερ η σε οποιοδηποτε αλλο τυχερο παιχνιδι μονο και μονο το γεγονος της γκανιοτας ειναι αποτρεπτικο στο να παιξεις.οταν χρειαζεσαι 180 στηλες για να πιασεις 1+1 δηλαδη 90 ευρω να δωσεις απ την τσεπη σου για να εχεις επιτυχια 100% σε μια κατηγορια που δινει 1.5 ευρω τοτε κλαφτα χαραλαμπε.εδω σε ολοκληρη ρουλετα μαυρο κοκκινο δεν συμφερει να παιζεις γιατι υπαρχει και ενα χρωμα αλλο που μπορει να ερθει .το πρασινα .και αυτο ειναι η γκανιοτα της ρουλετας ακριβως.θα παιζεις μαυρο ,18 αριθμους δηλαδη απο τους 37 και θα πληρωνεσαι το διπλασιο ακριβως του πονταρισματος ενω επρεπε να πληρωθεις το διπλασιο συν 3% χονδρικως ακομα.αρα:σταματηστε να παιζετε παιχνιδια τυχης και ασχοληθειτε με παιχνιδια ικανοτητας οπου αν σεβεσαι τα μαθηματικα και φυσικα κανεις πραξη την στατιστικη και καποιες αλλες φιλοσοφικομαθηματικες και πνευματικες ικανοτητες οπως τις ονομαζω εγω, μπορεις να βγεις κερδισμενος σε βαθος χρονου και να βγαζεις λεφτα.αυτα σε γενικες γραμμες.ξυπνηστε νεοελληνες.ειδικα οι ανω των 30.ξυπνηστε.εχετε ιερη υποχρεωση απεναντι σε πλατωνες αριστοτεληδες και αλλους να παψετε καποια στιγμη να ειστε ζωα.γενικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά, αλλά ο άλλος σου λέει:
      "Κι αν μου κάτσει"?
      :-)

      Διαγραφή
  6. Επειδη το κινο δεν ειναι γεννητρια αριθμων αλλα μια 20 αριθμων με το μικροτερο δυνατο κερδος κατανομης διαπιστωσα πως υπαρχει μια λογικη στους αριθμους που ομως οταν τους παιξεις ποτε δεν ερχοντε ολοι.π.χ τεαν αρχισεις απο το 11 εχει το 26 το 49 το 52 .Οταν βγενει το 78 ερχετε πολυ συχνα 78 68 51 52 12 2 η 78 68 51 52 14 4 .Επεισης μετα ο συνδιασμος του 13 36 44 62 75 και καθε αριθμου απο αυτους απο την προηγουμενη κληρωση εχει μεσα η επομενη Επεισης οταν ερχετε 61 ξαναερχετε παλι 61 63 68 και 43 38 .μετα το 71 συχνα ενφανιζετε το 79 καθως και το 10 με 72 και το 70 με 22.Τελος μετα το 8 18 βγενει συχνα το 80.Δεν ειμαι χαμενος αλλα ουτε κερδισμενος εχω κερδισει πολλα 5ρια αρκετα 6ρια και ενα 7ρι.Κυριακες και μεταξυ 3-6 το απογευμα ερχετε συχνα το 11 26 49 53 71 79.και 13 36 44 62 75.Παρατειρησα πως μετα απο κληρωση με το νουμερο 80 εχει τουλαχιστον 5-6 αριθμους απο αυτα τα 12 νουμερα 11-13-18-26-44-49-52-71-73-75-77-79.Τελικα σε εθιζουν σε καποιους συνδιασμους και ετσι χανεις .Παιζε παντα εναν συνδιασμο πολλες κληρωσεις ισως ετσι δεν χασεις τα χρηματα σου ...προτεινομενος σθνδιασμος 10-40-51-71η72-79 με 1 η 11.Καλη επιτυχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 6 16 27 29 31 40 aftoi tha einai oi arithmoi tou tzoker stin klirwsi aftis tis vdomadas .kwstas ellinas ekana to kolpo me ta magika kai sas to kanw dwro.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si