Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 16, 2013

Έρχονται οι επενδυτές!!! Το success-story συνεχίζεται!!!

Και μπορεί μεν ο κλασικός και θρυλικός Λέντζος να έκλεισε μήνες τώρα, ωστόσο συνεχίζει να λειτουργεί ο Λέντζος sports cafe στην Υμηττού.

Πριν από κάνα μήνα, λοιπόν, καθώς γυρνούσαμε το  Παγκράτι με ένα συγγενικό μου πρόσωπο, λέμε βρε που να κάτσουμε, βρε που να κάτσουμε, και κάτσαμε για επίσημο φραπόγαλο στο εν λόγω κατάστημα. Ωραία.

Και ξαφνικά, βρε καλέ μου αναγνώστη, έτσι όπως καθόμασταν φραπογαλίζοντες, η μύτη μου συνέλαβε το άρωμα του χρήματος.
Του πολλού χρήματος.
Των πολλών δισεκατομμυρίων, να πούμε.

Κοίταξα γύρω μου απορημένος, ψάχνοντας να δω κανέναν Βαρδινογιάννη, κανέναν Λάτση, κανέναν ξερωγώ Κόκκαλη, κάτι τελοσπάντων.
Και τότε ένιωσα μαλάκας.
Διότι τι να κλάσουν όλοι μαζί οι προαναφερθέντες, μπροστά σε αυτόν που είδα?

"Λες να θέλει να επενδύσει στο Παγκράτι?" ρώτησα το συγγενικό μου πρόσωπο.
"Ποιός?" με αντι-ρώτησε.
"Αυτός εκεί. Ο Αρτέμης. Η ελπίς του έθνους!", απάντησα.
"Αυτός με το μούσι?" με ξανα-ρώτησε.
"Τι, δεν τον ξέρεις? Έχει 600 δις δολάρια!!!" είπα.
"Α, είναι αυτός με την τράπεζα της ανατολής? Χαχαχαχα" μου απάντησε, αφήνοντάς με άφωνο με την έλλειψη σεβασμού που κρυβόταν πίσω απ' τον τόνο της φωνής...

Τι να πω, καλέ μου αναγνώστη... Στις μέρες μας υπάρχει έλλειμμα σεβασμού προς τους δισεκατομμυριούχους...

Όμως οι δισεκατομμυριούχοι δεν μασάνε. Συνεχίζουν -παρά την έλλειψη σεβασμού- να ενδιαφέρονται για το έθνος. Να φτιάχνουν επενδυτικά πλάνα τα οποία θα ανορθώσουν την χειμαζόμενη Ελλάδα!

Εκπρόσωπος Ελλήνων επενδυτών του εξωτερικού - μεταξύ των οποίων φέρεται να είναι και ο γνωστός από την πρόταση διάσωσης της Ελλάδας από το χρέος με ομόλογα ύψους 600 δισεκατομμυρίων, Αρτέμης Σώρρας- επισκέφθηκε τα νησιά της Αμοργού και της Νάξου με σκοπό να διερευνήσει αν οι δήμοι είναι θετικοί σε σχετικές επενδύσεις στα όρια αρμοδιότητάς τους. Ο εκπρόσωπος των επενδυτών, κ. Στέλιος Τσέπος, αφού ενημέρωσε για τη διάθεσή τους να επενδύσουν στα νησιά, τόσο σε αναπτυξιακά, αλλά και και σε κοινωνικού χαρακτήρα έργα, έλαβε τη θετική ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Αμοργού, για την υπογραφή της σχετικής ανακοίνωσης-πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος από επενδυτές.

Αυτά τα ωραία μαθαίνει κανείς από το naxos-news.gr, και διαβάζοντάς τα δεν μπορεί να αναφωνήσει:

"Μεγάλε Σαμαρά, πόσο δίκιο έχεις!!! Ουρά κάνουν οι σοβαροί επενδυτές προκειμένου να πραγματοποιήσουν σοβαρές επενδύσεις εις την χειμαζομένη ημών πατρίδα..." 



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Mi-la-re,
mi-la-re-si