Σάββατο, Δεκεμβρίου 28, 2013

Τιμή σ' Εκείνον!!!

Τιμή σ' Εκείνον που μπόρεσε! 
Ήτοι...
Τιμή στον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη!!!

Όχι για το γνήσιο νεοδημοκρατικό του γούστο που τον οδήγησε στην Πάολα και τον Παντελίδη... Όχι!!! Αυτό, ούτως ή άλλως, κάθε νεοδημοκράτης οφείλει να το βιώσει πολλές φορές στη ζωή του. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι του βίου του. Ο νεοδημοκράτης αξίζει μονάχα στην κάθε Πάολα και τον κάθε Παντελίδη και μόνο κάθε Πάολα και κάθε Παντελίδης αξίζουν στον νεοδημοκράτη. 
Νομοτέλεια. 
Τελεία και παύλα κι οποιανού δεν του αρέσει να πά να γίνει συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. 
Όμως εγώ ομιλώ για το επιχειρηματικό Του δαιμόνιο!
Ομιλώ για το επιχειρηματικό δαιμόνιο Εκείνου! 

Επιχειρηματικό δαιμόνιο το οποίο ξανα-ήρθε στο φως τις τελευταίες ώρες, όταν οι σκαπανείς της μνήμης έσκαψαν τη μνήμη τους και θυμήθηκαν ξεχασμένες ιστορίες

Το 1999 μέσω offshore εταιρίας, αγοράζει στην Μύκονο συνολικά μια έκταση 375 στρεμμάτων έναντι του ποσού των 295.800.000 εκατομμυρίων δραχμών.
Επτά μήνες μετά, πουλάει την ίδια έκταση για δύο δισεκατομμύρια!
Δηλαδή, αγόρασε 295 εκ, και πούλησε 2 δις!
Μιλάμε για επιχειρηματικό δαιμόνιο, όχι παίξε γέλασε!

Η έκταση βέβαια είναι ουσιαστικά άχρηστη, γεμάτη στοές αφού εκεί ήταν παλιά μεταλλεία, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον Ευγένιο Παπαδόπουλο, πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας “Κοροντζής ΑΕ” που αγόρασε το οικόπεδο, δλδ αέρα κοπανιστό, για 2 δις.
Στην αγοραπωλησία βοήθησε και ο τοπικός έφορος αλλάζοντας την αντικειμενική αξία του οικοπέδου, με το αζημίωτο βέβαια…

Όμως ο Ευγένιος Παπαδόπουλος έχει μεγάλη καρδιά και δεν κράτησε κακία στον Βαρβιτσιώτη που του πούλησε το άχρηστο οικόπεδο.
Ίσως να έπαιξε ρόλο ότι από το 1996 μέχρι το 2000 ήταν αποσπασμένος στο γραφείο του Γιάννη Βαρβιτσιώτη, ενώ το 2000 έως το 2004 αποσπάστηκε στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη…

Το χωραφάκι στην Μύκονο τελικά το πούλησε ο Παπαδόπουλος στην ΑΛΤΕ του Απόστολου Αλλαμανή, ο οποίος υποθηκεύοντάς το, κατάφερε να πάρει δανεικά και αγύριστα 146.000.000 ευρώ από την Αγροτική.

Ω, ναι! 
Δάκρυα χαράς τρέχουν απ' τα μάτια μου καθώς υποκλίνομαι μπροστά στο μεγαλείο Εκείνου!
Εύγε του!!!
Όχι τόσο για τα λουλούδια που πέταξε στην Πάολα, όσο για το επιχειρηματικό χάρισμα που έχει, χάρισμα που μπορώ να το παραλληλίσω μόνο με το άγγιγμα του Μίδα!!! Άξιος!!!

1 σχόλιο :

  1. Θαύμα ρε συ..αυτά που μόνο στην Ελλάδα γίνονται και οι Ευρωπαίοι όταν τα μαθαίνουν τρελαίνονται ένα πράγμα...τι ευγενικός ο κύριος Ευγένιος αλλά και ο υπουργός βεβαίως...
    Τι μας θύμησες τώρα, παλιο ιστορίες του 90 που ενέπνευσαν την τέχνη π.χ, της ποίησης στα σχόλια εδώ:
    http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=1630122&pg=2&OrderDir=
    και συνεισέφεραν στην τέχνη της ζωής λαμπρύνοντας τα μαύρα σκοτάδια που επέβαλε η καθεκυστία τάξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si