Σάββατο, Δεκεμβρίου 28, 2013

Και μετά μου λες πως δεν υπάρχει Άη-Βασίλης...

Καθόμουν προ ημερών και χαζοκοίταγα τη μπλογκόσφαιρα. Τίποτα συγκεκριμένο, ξέρεις... Από κλικ σε κλικ μπας και δω τίποτα ενδιαφέρον... Να περάσει η ώρα βρε αδερφέ!!! Σερφάρισμα στη μπλογκόσφαιρα, που λένε. Απλά πράματα, δίχως ιδιαίτερο λόγο. Πατώντας από λινκ σε λινκ κι ό,τι κάτσει.

Κάποια στιγμή έπεσα πάνω σε μια πολύ ενδιαφέρουσα δημοσίευση ενός μπλογκ, την οποία δημοσίευση θεώρησα σημαντική επειδή άπτεται ενός σημαντικού ζητήματος υγείας.

(Τη δημοσίευση που λέω, καλέ μου ενήμερε αναγνώστη, μπορείς να τη διαβάσεις κάνοντας κλικ εδώ, στο πολύ αξιόλογο μπλογκ της Ιωάννας Δεμεντή, Ioanna's World).

Κι έτσι όπως διάβαζα την ενδιαφέρουσα και βαρυσήμαντη δημοσίευση, είπα:

Να τι θα ζητήσω από τον Αη Βασίλη!!! Θα του ζητήσω να μπει στο γραφείο τύπου του υπουργού υγείας Αδώνιδος Γεωργιάδου η συγκεκριμένη μπλόγκερ, η Ιωάννα Δεμεντή, έστω και ως εθελόντρια, ώστε  κι εμείς οι κάπως ηλικιωμένοι να αποκτήσουμε την ελπίδα πως ο Άδωνις, ο υπουργός μας,  θα μάθει την ύπαρξη του συγκεκριμένου επαγγέλματος το οποίο επάγγελμα είναι σε θέση να επιλύσει το πρόβλημα της ανεργίας των γυναικών... Διότι, εμείς οι κάπως πιο ηλικιωμένοι, αχ, πως λυπούμεθα όταν βλέπουμε τις νεώτερες γενεές να μαστίζονται από το τέρας της ανεργίας.... Διότι η τενοντίτιδα παλεύεται, η ανεργία όμως, όχι.

Πράγματι, έκατσα και έγραψα μια σχετική επιστολή προς τον Αη Βασίλη. Την έστειλα ταχυδρομικώς στο χωριό του Άη Βασίλη, ξέροντας ότι -πιθανότατα- δεν πρόκειται να λάβω απάντηση εφόσον η επίσημη εκδοχή λέει πως -φεύ!- δεν υπάρχει Άη Βασίλης...

Και ξαφνικά, δικέ μου, βλέπω αυτό:
Άντε τώρα να με πείσεις πως δεν υπάρχει Άη Βασίλης!!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Mi-la-re,
mi-la-re-si