Παρασκευή, Μαΐου 02, 2014

ΤΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ!!!

Σοβαροί τριγμοί στο Κρεμλίνο, ύστερα από τη διαπίστωση πως -παρ' όλα τα εμπόδια και παρ' όλες τις δυσκολίες- το κόμμα τελικά βρήκε τα λεφτά και θα κατέβει στις ευρωεκλογές.

Ποιό κόμμα?

Μα...

Το μόνο κόμμα που μπορεί να βάλει τις πολιτικές βάσεις για ένα βαθύ, τίμιο και πλατύ αντιφασιστικό μέτωπο, για ένα μέτωπο ενάντια στην καταστροφή και στην υποδούλωση της χώρας από τους ρώσους νεοχιτλερικούς αποικιοκράτες και τα τσιράκια τους.

(Πληροφορίες εντός)

Ως μπλόγκερ αλλά και ως άνθρωπος εκφράζω τη βεβαιότητα πως το κόμμα σ' αυτές τις ευρωεκλογές θα πάει σαφώς καλύτερα απ' ότι είχε πάει στις εκλογές του Μαϊου 2012 όταν και είχε συγκεντρώσει πανελλαδικά 2565 ψήφους, που αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 0,04%, κάνοντας φανερή την ανοδική του δυναμική σε σύγκριση με τις εκλογές του 2009, όταν και είχε συγκεντρώσει πανελλαδικά 1665 ψήφους (ποσοστό 0,02%).

Μιλάμε για μια όχι ασήμαντη αύξηση των ψήφων κατά 60% μέσα σε τρία χρόνια. Δηλαδή μιλάμε για αύξηση της εκλογικής του επιρροής -κατά μέσο όρο- σχεδόν 20% το χρόνο.

Και είναι ακριβώς αυτή η ανοδική δυναμική που δημιουργεί πονοκεφάλους στον Πούτιν και τριγμούς στο Κρεμλίνο, εφόσον είναι φανερό ότι αν το κόμμα συνεχίσει να αυξάνει τις ψήφους του κατά 20% το χρόνο, το Κρεμλίνο και οι Ρώσοι νεοχιτλερικοί αποικιοκράτες έχουν-δεν έχουν 250-300, άντε το πολύ 400 χρόνια ζωής.

Τρέμετε Ρώσοι νεοχιτλερικοί: Έρχεται η ΟΑΚΚΕ.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Mi-la-re,
mi-la-re-si