Κυριακή, Ιουνίου 15, 2014

Η θετική πλευρά

Η αρνητική πλευρά του πράγματος βρίσκεται κάπου εδώ -κλικ

Όμως εγώ ως υπεύθυνος μπλόγκερ θέλω να υπενθυμίσω τη θετική πλευρά του πράγματος: 

Κάποιοι άντρες το αποκαλούν νέκταρ, κάποιοι άλλοι εξωτικό χυμό. O λόγος για το σπέρμα του άνδρα. Πόσες θερμίδες όμως έχει και ποια είναι τα θρεπτικά του στοιχεία;

Το ανδρικό σπέρμα αποτελείται από σπερματοζωάρια σε ποσοστό μόλις 3%. Το υπόλοιπο είναι νερό, σάκχαρα, ανοσοκατασταλτικές ουσίες και ορμόνες που σύμφωνα με έρευνες ανεβάζουν τη διάθεση.

Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλές γυναίκες είναι το γεγονός ότι είναι πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία! Τι περιλαμβάνει; Μια σειρά συστατικών , η οποία διαφέρει από άντρα σε άντρα. Συγκεκριμένα, βιταμίνη C, ασβέστιο, μαγνήσιο, φρουκτόζη, κρεατίνη, χοληστερόλη, κιτρικό οξύ, γαλακτικό οξύ, νάτριο, κάλιο, φώσφορο, βιταμίνη Β12, ψευδάργυρο και άζωτο. Που καταλήγουμε; Πώς είναι όντως πολύ θρεπτικό.

Όσον αφορά τη γεύση του σπέρματος, φρούτα όπως το πεπόνι, ο ανανάς και το ακτινίδιο το γλυκαίνουν, ενώ η μπύρα και ο καφές το αφήνουν πιο πικρό.

Το σπέρμα έχει περίπου 36 θερμίδες… ανά κουταλάκι του γλυκού.

Πρόκειται για αναδημοσίευση από εδώ, βέβαια, ή για να είμαι ακριβέστερος πρόκειται για επιστημονική άποψη η οποία θέτει το όλο ζήτημα σε νέα βάση, δίνοντας στην όλη υπόθεση μια εσάνς υγιεινής διατροφής!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Mi-la-re,
mi-la-re-si