Τετάρτη, Οκτωβρίου 01, 2014

Οι παγανιστές της Χροισίς Αβγύς συνεχίζουν ακάθεκτοι τον παγανιστικό παγανισμό τους

Είχε πέσει μια ιδέα ότι ίσως το νομοσχέδιο για την "Οργάνωση της νομικής μορφής των θρησκευτικών κοινοτήτων και των ενώσεών τους στην Ελλάδα" έδινε ένα κάποιο τοσοδούλι παράθυρο για μια κάποια τοσοδούλα κάλυψη της ύπαρξης και δράσης των ανθρώπων που ζουν στην Ελλάδα και αυτοπροσδιορίζονται ως πολυθεϊστές ή δωδεκαθεϊστές ή εθνικοί ή όπως τελοσπάντων θέλει να ονομάζεται καθένας που τιμά τους θεούς.

Δε συνηθίζω ν' ασχολούμαι με τα ζητήματα του κοινοβουλίου, ωστόσο μου προκάλεσε κάποια εντύπωση το γεγονός ότι μέσες-άκρες όλα τα κόμματα της βουλής υπερψήφισαν ή δήλωσαν παρών (με θετικό πρόσημο) στην επί της αρχής ψηφοφορία του νομοσχεδίου για την "Οργάνωση της νομικής μορφής των θρησκευτικών κοινοτήτων και των ενώσεών τους στην Ελλάδα".

Όλοι, πλην των παγανιστών της Χρεισίς Αβγοίς.

Ψάχνοντας να βρω για ποιό στον πούτσο λόγο οι παγανιστές της Χρισύς Αβγείς είπαν βροντερό όχι στο νομοσχέδιο, βρήκα το εξής ποιητικό απόσπασμα από τον ιστότοπο των παγανιστών της Χρισίς Αβγύς (σιγά μη βάλω και λινκ):
Ο βουλευτής Αχαΐας Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης ως αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κατακεραύνωσε από βήματος της Βουλής την μνημονιακή συγκυβέρνηση που με το επαίσχυντο νομοθετικό έκτρωμα "περί θρησκευτικών μειονοτήτων" ισοπεδώνει την Ελλάδα.Παθητικός θεατής σε αυτό το ανοσιούργημα ο νυν αρχιεπίσκοπος της Ελλάδος, ο οποίος δεν μπορεί να αναπληρώσει το κενό του Μακαριστού Χριστοδούλου. Μόνο ελάχιστοι Μητροπολίτες με ελληνική ψυχή αντιδρούν στην ισοπέδωση.
Αυτά λέει το σάιτ των παγανιστών της Χ.Α.

Απομένει να μάθουμε την επί του θέματος άποψη των Ελλήνων που (θρησκευτικώς) αυτοπροσδιορίζονται ως πολυθεϊστές ή δωδεκαθεϊστές ή οπαδοί της ελληνικής θρησκείας ή κάτι σχετικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Mi-la-re,
mi-la-re-si