Πέμπτη, Ιουλίου 23, 2015

To Συμβούλιο των Αυτοχθόνων Αμερικανών προσφέρει αμνηστία σε 240 εκατομμύρια παράνομους Λευκούς


Σε μια συνάντηση  στο Ταος, στο Νέο Μεξικό, οι Αυτόχθονες  Αμερικανοί ηγέτες συζήτησαν μερικές  προτάσεις για το μέλλον των μεγάλου, παράνομου ευρωπαϊκού πληθυσμού των Ηνωμένων Πολιτειών. Μετά από μακρά συζήτηση, το Συμβούλιο αποφάσισε να  δοθεί η  ιθαγένεια  σε εκείνους που δεν έχουν ποινικό μητρώο ή μεταδοτικά νοσήματα.

"Το Συμβούλιο θα δώσει στους Ευρωπαίους  τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση για  ιθαγένεια”, εξήγησε ο Αρχηγός  της φυλής  Νε Περσέ, Σοτί: "Για να αποκτήσει νομικό καθεστώς, κάθε αιτών πρέπει να υπογράψει μια ειλικρινή συγγνώμη για τα εγκλήματα των προγόνων του, να καταβάλλει φόρο $ 5.000, και εάν κατοικεί σε προγονική πατρίδα, πρέπει να παραδώσει τις εν λόγω εκτάσεις στο Συμβούλιο Αυτοχθόνων ή να πληρώσει το τίμημα αγοράς που θα αποφασίσουμε.

“Οποιοσδήποτε παράνομος  Ευρωπαίος που έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο για κάθε είδους ποινή, εκτός από κλήση για παράνομη στάθμευση, θα πρέπει να απελαθεί και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Όποιος έχει μεταδοτικές ασθένειες όπως  HIV,  ευλογιά, έρπη, κλπ, δεν θα πληρεί τις προϋποθέσεις και θα απελαύνεται "

Ο ευρωπαϊκός εποικισμός της Βόρειας Αμερικής άρχισε τον 16ο και 17ο αιώνα, όταν Γάλλοι, Ισπανοί και Άγγλοι άρχισαν να ιδρύουν τους πρώτους εποικισμούς στη γη που κατέλαβαν  από τους αυτόχθονες λαούς.

Παρά τον μεγάλο αριθμό των Ευρωπαίων που κατοικούν στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι ιστορικοί μελετητές συμφωνούν ως επί το πλείστον ότι η γη των αυτοχθόνων πάρθηκε παράνομα μέσω των πολέμων, της γενοκτονίας  και της βίαιης εκτόπισης.

Αντίθετοι όμως στην απόφαση του Συμβουλίου είναι μια άλλη ομάδα αυτοχθόνων που ονομάζεται Αληθινοί  Αμερικανοί, οι οποίοι επέκριναν την κίνηση, υποστηρίζοντας ότι η αμνηστία θα χρησιμεύσει μόνο για να ανταμείψει τους παρανομούντες.

"Όλοι πρέπει να απελαθούν και να επιστρέψουν στην Ευρώπη," είπε ο Τζον Ντακότα από τους Αληθινούς Αμερικανούς.  «Ήρθαν εδώ παράνομα και άρπαξαν τη γη μας. Έφεραν τις αρρώστιες και τον αλκοολισμό, έκλεψαν όλα όσα είχαμε, επειδή ήταν πολύ τεμπέληδες για να βελτιώσουν και να αναπτύξουν τις δικές τους χώρες".

Την είδηση την βρήκα χτες μεταφρασμένη στα ελληνικά στο omniatv,
την επιβεβαίωσα (αν και διαπίστωσα πως είναι 7 μηνών είδηση) στο cityworldnews,
την διασταύρωσα στο dailycurrant,
μου μπήκαν ψύλλοι στ' αυτιά διαβάζοντας το dailyurbanista
και εν τέλει ξενέρωσα με το trendolizer.

Υπάρχουν μερικές ειδήσεις που επείγει να είναι αληθινές και πολύ λυπάμαι όταν δεν είναι...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Mi-la-re,
mi-la-re-si