Κυριακή, Οκτωβρίου 11, 2015

Νέο θαυμαστό σημείον!!!

(Σε άμεση νοηματική συνέχεια με το προηγούμενο)

«Πριν πολλά χρόνια σε κάποιο χωριό της Εύβοιας, ζούσε μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία αποτελούσε την εξαίρεση των ημερών μας διότι ήταν, σύμφωνα με όλους τους γνωστούς, φίλους, οικείους και συγχωριανούς της, πολύ ενάρετη, φροντίζοντας να μην στεναχωρεί σε τίποτε τον Θεό και παραδειγματίζοντας με την ταπεινή ζωή της και την αγαθή ψυχή της τους υπόλοιπους συγχωριανούς της.

Η γερόντισσα αυτή κοιμήθηκε στην δεκαετία του ‘90.

Όταν λοιπόν ήρθε η ώρα της εκταφής της, συνέβη ένα πολύ παράδοξο γεγονός, το οποίο συγκλόνισε τους παρευρισκομένους, αλλά δεν μπόρεσαν να δώσουν τότε κάποια πιθανή εξήγηση. Θεώρησαν όμως χρέος τους, λόγω της αγιότητος της γυναικός, να μεταφέρουν και σε άλλους το θαυμαστό αυτό γεγονός.

Κατά την εκταφή λοιπόν, της αγίας αυτής γερόντισσας, όλοι οι παρευρισκόμενοι είδαν έκπληκτοι, ότι επάνω στο κρανίο της γερόντισσας και συγκεκριμένα στο μέτωπο, υπήρχε ολοκάθαρα, χαραγμένος ανεξίτηλα, όχι από ανθρώπινο χέρι, αλλά από θεϊκή παρέμβαση, ένας αριθμός. Ο αριθμός αυτός ήταν το «2015»!

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό δε, είναι, ότι όσοι θέλησαν να φωτογραφήσουν, η να βιντεοσκοπήσουν το κρανίο, δεν το κατόρθωσαν! Σε καμμία φωτογραφία δεν αποτυπώθηκε ο αριθμός, και σε κανένα βίντεο δεν υπήρχε!  Όλοι όμως όσοι ήταν εκεί, το είδαν και μάλιστα, στην προσπάθειά τους να καταλάβουν τι συμβαίνει, επιχείρησαν να σβήσουν κάποια μικρή γωνία, αλλά, ούτε αυτό στάθηκε δυνατό, αφού ο αριθμός αυτός, ήταν ανεξίτηλος!

Το κρανίο με τον αριθμό αυτό, υπάρχει μέχρι και σήμερα και φυλάσσεται, όπως όλα τα οστά των προσφιλών μας ατόμων μετά την εκταφή τους, σε οικογενειακό οστεοφυλάκιο!
Ο ευσεβής ιερεύς δε που ετέλεσε την εκταφή, ο οποίος ζει μέχρι και σήμερα και γνωρίζοντας την αρετή της γυναικός από κοντά, αντελήφθην αμέσως, ότι πρόκειται για θείο μήνυμα! Πως κάτι δηλαδή, ήθελε να μας πει ο Θεός γι’ αυτήν την συγκεκριμένη χρονολογία! Ίσως ότι θα συμβεί κάποιο πολύ μεγάλο κακό!
Τι όμως ακριβώς δεν μπορούσε να γνωρίζει, όπως μας πληροφόρησε».

Πρόκειται για αναδημοσίευση γλαφυρού αποσπάσματος από εδώ, όπου, βέβαια, το κείμενο καταλήγει στα κλασικά: Μπλα-μπλα-μπλα ο αντίχριστος, μπλα-μπλα-μπλα ο Ιησούς. 

Όμως εμείς οι του παρόντος μπλογκ ξέρουμε ότι το θαύμα προαναγγέλλει τη μαχητική αφύπνιση του προλεταριάτου -αλλά και της ηγεσίας του! 


1 σχόλιο :

Mi-la-re,
mi-la-re-si